Even snel wat foto'tjes
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
20 Juli 2010 | Frankrijk, Parijs
Voordat ik over een half uurtje ga wandelen, zal ik snel een paar foto'tjes op de site zetten.
Vanmiddag zal dan hopelijk een verslag volgen over mijn vrije dag (en meer)!
Lieve groetjes,
Sanne
P.S. Onwijs leuk om al jullie reacties te lezen!!!
20 Juli 2010 - 11:01
Marion:
ha die Sanne, leuk dat je goed aangekomen bent en ik kan lezen dat ze je al aardig aan het werk zetten, ze hadden je dus nodig. Nou, geniet maar met volle teugen en leer er maar weer heel veel bij.
Wie weet wat er nog in je schuilt. tot gauw weer groetjes Marion -
20 Juli 2010 - 11:49
Mam:
Sanne: wandel "ze" en test je Nikon maar uit!
Leuk dit te lezen en jouw eerste impressie te bekijken.
(zeker na mijn bezoek aan oma/thuishulp.....)Chique die blauwe libelle en om de activiteiten van de bevers zo nabij te kunnen aanschouwen. Hoe vroeg in de ochtend heb je de bevers aan het werk gezien? Of viel dat nog mee?
We zien je vervolg reisverslag tegemoet!
Hier is het zeker 33 gr.C.
Dus: heet.
Hoeveel graden is het in Les Herolles??
Groetjes, kus, mam.
20 Juli 2010 - 14:50
Ine:
Hoi Sanne,
Leuk je foto boek, we hebben veel bewondering voor jou. We wensen je nog fijne dagen daar.
Heel veel groetjes Martien en Ine -
20 Juli 2010 - 15:24
Jack En Marlène:
Sanne leuk dat we je kunnen volgen dat zullen we zeker ook doen
wij wensen je een hele fijne tijd in Frankrijk
geniet van deze heerlijke tijd
Groetje uit het zonnige
en vooral hete Pey.
Jack en Marlène -
21 Juli 2010 - 10:16
Mam:
Ha sjat!
Ik laat je even weten dat het hier weer puffen geblazen is. Alweer rond de 32 gr.C en vochtig; dús drukkend weer. In de loop van de middag zal de bewolking weer opduiken met waarschijnlijk als gevolg: onweer. Hopelijk geen noodweer meer, zoals de afgelopen 2 keer.
Heb je genoten van de vrije dag? Neem op zo'n dag niet te veel hooi op je vork. Rust c.q. luier ook maar wat want de afgelopen weken hier in Pey waren ook niet wat je noemt "rustig!!"
Dús neem de Franse mentaliteit aan: "demain il fera jour" en "lentement mais sûrement."
Hoe slaap je in de tent?
Michèl heeft gisteren hard gewerkt aan de 4 nieuwe deuren. Vanavond komt hij terug. Thild kwam ook nog gezellig buurten. Lekker buiten gezeten: aangename temperatuur gisteravond.
Verder: zie mijn e-mail.
Dikke knuffel; mam.